Over www.percies.nl

De inhoud van site is gemaakt en wordt onderhouden door mij, Lex Sauerkraut. Ik heb sinds 1989 een computer (alsof dat iets uit maakt) en ben in de loop der jaren voor allerlei mensen om mij heen een soort van helpdesk geworden. Dat is leuk, ik help mensen graag, maar steeds dezelfde vragen beantwoorden kan handiger. Dat is een van de uitgangspunten bij deze site, ik wil vaker tegen mensen kunnen zeggen dat ze maar even op m'n site moeten kijken. En wie weet vinden ze nog iets anders nuttigs en wie weet kijkt er nog iemand anders. (Mijn vader zegt dat ik er nog even expliciet op moet wijzen dat iedereen wel even de voorwaarden voor het gebruik van deze site moet lezen, dat bij deze. Het is wel gratis, maar het moet mij nou ook weer niet te veel gaan kosten natuurlijk.)

Om de een of andere reden wordt op dit soort pagina's vaak ook allerlei totaal nutteloze informatie zoals sterrenbeeld, hobby's, vrienden, favoriete films en meer van dat vermeld. Zonder nu te willen suggereren dat op de andere pagina's van deze site wel nuttige informatie staat wil ik daar over zeggen dat ik aan dat soort onzin eigenlijk niet mee wil doen. Maar, voor de liefhebbers, daar komt het:

  • Mijn sterrenbeeld weet ik niet, maar het zou kunnen dat het Leeuw is.

  • Mijn hobby's zijn loempia's eten, bitterballen eten, kaasstengels eten, met mijn computers rotzooien en, last but not least, zorgen dat de mayo niet op is. (Al is dat laatste niet echt een hobby, dat is gewoon overleven.)

  • Vrienden heb ik eigenlijk niet, echter, ik ben wel blij met mijn 'vrienden' van CSG Labs en Soze die de techniek achter deze site respectievelijk de hosting voor hun rekeningen namen en nemen. Als er nog iemand is die ook wel eens een stukje voor deze site zou schrijven zou dat ook meteen mijn vriend worden.

  • Favoriete films: tt0114814 (natuurlijk), tt0133093 (alleen deel 1), tt0169547 , tt0116282 (ben er geweest, ze praten daar echt zo), tt0172495 en niet te vergeten tt0105643 (NOT).

Er zijn misschien mensen die mijn broer Willem kennen. Willem is een soort blogger uit de tijd dat er geen internet bestond. Willem ging onder andere tekeer op het BBS 'Saga' wat later 'Voorheen Outside VAMP' is gaan heten. Daar ging ook een zekere Lampiao uit en een kerel die voortdurend 'op de huig' ging. Als een van hen dit toevallig leest, doe Willem een lol, en stuur hem even een e-mail. Zijn adres is .

Ik kan ook ge-e-maild worden, en wel op . Of, nog beter, gebruik het reactie-formulier. Alle vragen en suggesties, kom maar door!

Veel plezier!


PS: De originele maker van deze site, jaren en jaren geleden, een zekere Roelof, had er destijds ook een programmaatje op staan dat hij zelf gemaakt had. Die pagina met Roelof's 0900-8002 hebben wij nog steeds! Een echte klassieker!
Valid XHTML 1.1